VIDEO Noi imagini cu scandalul din club

Ultima actualizare:
image

Au apărut imaginile de la scandalul din Brăila în urma căruia doi baschetbalişti americani au fost înjunghiaţi, în luna septembrie, de un interlop local. Acum două luni, Daniel Gabriel Husein, poreclit Dasaev, s-a predat singur la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila susţinând că este nevinovat. El a fost reţinut atunci de poliţişti, iar ieri judecătorii au prelungit măsura arestării preventive cu încă 30 de zile.

Pe 16 septembrie, doi jucători americani de baschet au fost înjunghiaţi pe terasa unui bar din Brăila în urma unui scandal cu interlopii din zonă. La două luni de la acel eveniment au apărut şi imaginile cu ajutorul cărora poliţiştii l-au identificat pe Dasaev ca autor al rănirii baschetbaliştilor. Camerele de supraveghere au surprins momentul bătăii dintre grupul sportivilor şi cel al interlopilor, dar şi panica iscată printre ceilalţi clienţi ai terasei. Aceştia din urmă părăsesc în fugă localul, temându-se să nu fie răniţi. În încercarea de a scăpa de interlopi, unul dintre baschetbaliştii americani fuge şi el, deşi se vede că a fost deja rănit. Din nefericire, acesta este prins din urmă de un agresor, care îl trânteşte la pământ şi apoi îl loveşte de mai multe ori. Americanul se ridică şi fuge din nou, iar interlopul pare să renunţe să-l mai urmărească. Imediat, însă, un alt agresor pleacă pe urmele sportivului. Acestea sunt imaginile de groază ale unei nopţi pe care americanii nu o vor uita prea curând.

Dasaev a susţinut, însă, că este nevinovat şi că doar s-a apărat în timpul disputei şi chiar s-a predat de bună voie.

Răniţi destul de grav la momentul respectiv, Darrel Bowie şi Joseph McClain au ajuns la Spitalul Judeţean din Brăila unde au fost operaţi de urgenţă. Acum, cei doi baschetbalişti se află în Statele Unite, în timp ce Dasaev este în arest preventiv, iar judecătorii i-au prelungit ieri şederea pentru încă 30 de zile. El este acuzat de tentativă de omor, tulburarea liniştii si ordinii publice şi port de armă albă fara drept.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net