VIDEO Noaptea, ca hoţii

O femeie în vârstă de 60 de ani a fost prădată de doi indivizi necunoscuţi care au intrat în locuinţă şi i-au furat o cutie de valori în care se afla o sumă mare de bani! Hoţii ştiau bine că femeia administrează mai multe magazine şi că astfel nu-şi pierd vremea degeaba! Poliţiştii îi caută şi la această oră!

Un sfert de oră. Atât le-a luat hoţilor să intre în locuinţa femeii, să caute cutia cu valori, şi să dispară apoi în noapte. Cu feţele acoperite, au imobilizat-o întâi pe femeie, apoi au scotocit prin toată casa după pradă. În tot acest timp, nu au scos o vorbă, pentru a nu putea fi descoperiţi ulterior. Speriată, victima a vrut să le spună chiar ea unde sunt banii, numai să o lase în viaţă.

Lovitura pare să fi fost atent planificată, pentru că hoţii aveau informaţii că femeia, care administrează mai multe magazine, ar avea o sumă mare de bani în casă. Autorii au supravegheat întâi locuinţa, şi au dat spargerea în toiul nopţii. Ştiau că femeia este singură în casă şi că nu poate cere ajutor.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru furt calificat.

Vecinii din imprejurimi sunt şocaţi de cele întâmplate si stau cu frică în case, pentru că cei care au dat spargerea nu au fost încă prinşi.

Loading...