VIDEO Ninge cu probleme

Ultima actualizare:
image

Ninge în Maramureş de mai bine de 24 de ore şi toate drumurile sunt acoperite de zăpadă. Utilajele au intervenit, dar chiar şi aşa şoferii tot nemulţumiţi sunt. Mai ales în Gutâi şi Prislop sunt probleme, unde viscoleşte atât de tare, încât vizibilitatea este sub 100 de metri. Poliţiştii fac filtre în zonă şi nicio maşină care nu este echipată de iarnă nu mai este lăsată să meargă mai departe.

Codul portocaliu de ninsori în judeţul Maramureş a fost anunţat din timp de meteorologi, dar autorităţile iar au fost luate prin surprindere. Au trimis utilajele pe traseu abia aseară, când deja şoselele erau impracticabile.

În acest timp, un drumar cu o sărăriţă era oprit în drum. Îşi aştepta colegii, ca să urce împreună muntele.

Azi-nopate, şoferii care au vrut să ajungă de la Baia Mare la Sighetu Marmaţiei nu au avut nicio şansă să traverseze Gutinul. Azi, situaţia s-a mai remediat, dar tot s-a circulat greu. .

27 de utilaje au fost împrăştiate în tot judeţul, dar mai ales în Pasul Prislop unde a viscolit atât de tare, încât vizibilitatea a fost sub 100 de metri.

Agenţii au verificat fiecare maşină şi toate maşinile care nu au avut anvelope de iarnă şi lanţuri au fost trase pe dreapta.

Ca să poată deszăpezi drumurile, toate maşinile au fost trase pe dreapta, din când în când, câte 30 de minute. În Cavinc, stratul de zăpadă are 90 de cm, iar Pasul Gutâi 88 de centimetri.

image
image
image
image
image
image
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net