VIDEO Momentul tragic în care poarta Timișoarei s-a prăbușit peste mașina tânărului strivit

masina_strivita_timisoara.jpg

masina strivita timisoara
Un tânăr de 24 de ani a murit strivit în mașină, după ce poarta de acces a Timișoarei s-a prăbușit peste el

Un tânăr de 24 de ani a murit strivit în propria mașină după ce poarta de acces în Timișoara s-a prăbușit peste el.

Furtuna de săptămâna trecută a făcut mai multe victime, însă cel mai bizar incident a fost acela în care construcția realizată din metal și beton armat a fost dărâmată de vânt. Momentul tragic a fost filmat iar videoclipul a apărut cinci zile mai târziu pe rețelele sociale.

Vântul puternic a hbătut cu peste 90 de kilometri la oră în acele momente, iar lucrarea care a costat 56.000 de euro nu a avut nicio șansă în fața lui. Tânărul de 24 de ani din mașină a murit pe loc. Acesta era student la Facultatea de Medicină Dentară.

În urma incidentului, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar polițiștii vor încerca să stabilească cine se face vinovat pentru ușurința cu care s-a prăbușit construcția. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Vlad Baici decedat furtuna, Vlad Baici student, Vlad Baici victima furtuna Timisoara

    Viața unui tânăr de doar 24 de ani, student în anul șase la Facultatea de Medicină Dentară din Timișoara, a fost curmată brusc, dumincă, în timpul furtunii devastatoare care a lovit orașul. Poarta de acces în localitate s-a prăbușit pe mașina lui în timpul urgiei. Vlad Baici nu a mai apucat să-și împlinească visul de a deveni medic dentist.