VIDEO Momentul în care tânăra ucisă la metrou a fost împinsă pe șine

aaaaaaaaaaaa.jpg

Criminala de la metrou
Imaginile cu crima de la metrou
Foto Captura video

O crimă cu sânge rece a șocat țara întreagă. Alina Ciucu, victima în vârstă de 25 de ani a fost împinsă pe șinele de metrou, în capitală. Au apărut primele filmări cu incidentul tragic, iar principala suspectă este o femeie în vârstă de 36 de ani.

Magdalena Șerban, suspecta crimei, nu a vurt să recunoască până în prezent că ea este făptașa crimei și a fost reținută 24 de ore de Poliție. Criminala a fost acuzată că a mai încercat să ucidă o tânără la stația de metrou Costin Georgian, însă nu a reușit. Suspecta a părăsit ambele dăți locurile, fără să fie oprită de nimeni. 

Criminala de la metrouZoom
Imaginile cu crima de la metrou
Foto Captura video

În imagini se poate observa cu câtă forță este împinsă victima pe șinele de metrou, aceasta cade, însă nimeni nu a mai putut face nimic pentru a o salva. 

Pentru a urmări video, click aici

loading...
Loading...

Citește și

  • Crima oribilă care a avut loc marţi seară la staţia de metrou Dristor a îngrozit călătorii care obişnuiesc să circule în subteran. Poliţia Română a transmis că la această oră procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti audiază, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana suspectată de comiterea faptelor din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1. Este vorba despre o femeie în vârstă de 36 de ani, care a împins o tânără de 25 de ani. În urma impactului cu trenul, victima a murit.

  • crima metrou dristor

    Desfăşurare amplă de forţe la staţiile de metrou după crima oribilă de marţi seară. Poliţiştii au fost detaşaţi pe peroane, iar de, miercuri dimineaţă, ei au fost puşi să se asigure că nimeni nu va perturba traficul în subteran.