VIDEO Momentul în care șoferul care a făcut praf 6 mașini în București a fost prins

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Poliţiştii din Capitală au reuşit să-l prindă pe bărbatul de 39 de ani, suspectat că nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a lovit cinci autoturisme, rănind uşor două persoane. El este acuzat de patru infracţiuni, fiind audiat la sediul Brigăzii Rutiere.

”În urma activităţilor de căutare a bărbatului bănuit că ar fi autorul evenimentului rutier petrecut ieri, 13 iulie a.c., pe strada Alexandru Şerbănescu, din care a rezultat avarierea a cinci autoturisme şi rănirea uşoară a două persoane, va aducem la cunoştinţă faptul că în această seară, la ora 21.45, bărbatul în cauza a fost depistat de poliţiştii bucureşteni şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit acestora, bărbatul va fi prezentat ulterior magistraţilor, el fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani este recidivist, fiind o persoană periculoasă.

”Un echipaj al Secţiei 2 Poliţie se deplasa la intervenţia unui caz, sesizat prin 112, moment în care au făcut semnal de oprire unui autoturism cu număr de înmatriculare de Buglaria. Conducătorul autoturismului a refuzat  să oprească, motiv pentru care aceştia au plecat în urmărirea lui. Prin staţie, în acelaşi timp, au solicitat sprijin celorlalte echipaje aflate în zonă şi s-a încercat blocarea autoturismului ”, a declarat, vineri, Mirela Drugă.

Pe strada Alexandru Şerbănescu, şoferul a pierdut controlul volanului şi a acroşat alte cinci autoturisme.

Potrivit acesteia, urmărirea a durat aproximativ cinci minute. S-a pornit de la strada Salubrităţii, iar evenimentului s-a produs pe strada Alexandru Şerbănescu.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net