VIDEO Momentul în care seminariștii de la Teolgie produc crima. Imagini care vă pot afecta emoțional!

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost înjunghiat mortal în stradă Foto: Captură YouTube
Bărbatul a fost înjunghiat mortal în stradă Foto: Captură YouTube

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care un bărbat în vârstă de 41 de ani din Galaţi a fost înjunghiat mortal, în noaptea de joi spre vineri, 23 mai, pe o stradă din apropierea Şcolii nr. 20 din localitate. Principalii suspecți în cazul de omor au fost doi elevi, de 18 și 19 ani, de la Seminarul Teologic din Galaţi, care ulterior și-au recunoscut faptele și au fost arestați.

Magistraţii Tribunalului Galaţi au emis mandate de arestare preventivă pentru tinerii implicaţi în cazul bărbatului de 41 ani înjunghiat mortal pe stradă, a declarat, sâmbătă, 25 mai, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Potrivit acesteia, inculpaţii şi-au recunoscut faptele şi au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum cei doi elevi care voiau să devină preoți îl lovesc cu parul pe bărbatul ucis, dar și pe un altul, și îl înjunghie în inimă. Încă există semne de întrebare cu privire la motivul pentru care elevii la Teologie ar fi avut cuțit asupra lor.

Camerele de supraveghere au surprins momentul crimei

Avocatul celor doi elevi, Julieta Popescu, a precizat că inculpaţii regretă fapta şi că în cazul lor se va merge pe o procedură judiciară simplificată. De asemenea, aceasta a explicat întreaga situație.

„Este o stare de şoc, sunt nişte copii, nu au prevăzut acest incident, a fost un conflict spontan. S-a ajuns la această tragedie, nu este deloc plăcut, regretă, evident. A fost o abordare pe stradă. Cei doi veneau de la un banchet şi, în urma acestor discuţii, a degenerat. Putem spune că a existat şi o provocare, pentru că au fost urmăriţi de părintele unuia dintre copii cu care a existat conflictul anterior.

De aici, nu a fost decât un pas la crearea acestei altercaţii între tatăl, cel care îl însoţea, şi cei doi inculpaţi. Banchetul a aparţinut seminarului, de acolo ei au plecat spre cămin şi pe traseu a apărut această abordare din partea celor doi tineri, iar tatăl unuia dintre ei, victima, a venit pentru că băiatul său a participat la o altercaţie anterioară incidentului final. Regretă fapta.

Cuţitul îl avea unul dintre inculpaţi, îl avea în permanenţă pentru că îi plăcea să deţină acest accesoriu. Toţi şi-au recunoscut faptele. O să mergem pe o procedură simplificată, şi-au manifestat această opţiune încă de la faza de urmărire penală. Nu au fost mai mulţi, au fost doi, celălalt, mai există un coleg, dar acesta nu are nicio participare”, a declarat avocatul, potrivit stiripesurse.ro

„Condamnând cu fermitate asemenea atitudini, ne exprimăm regretul profund pentru pierderea vieţii unei persoanei şi ne unim în rugăciune cu familia îndurerată”, se arată într-un comunicat emis de reprezentanții Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Andrei” din Galaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net