VIDEO Microbuz sărit peste parapet

Un microbuz care transporta nouă oameni a sărit peste un parapet din beton, s-a răsturnat şi s-a oprit, la zeci de metri, într-un stâlp de înaltă tensiune. Pasagerii microbuzului erau angajaţi la o fabrică din Cehia, şi se întorceau la muncă. Toţi au fost răniţi în urma impactului şi transportaţi la Piteşti pentru îngijiri medicale.

Accidentul a avut loc la ieşire de pe autostrada A1 către Drumul Naţional 7, lângă Piteşti. Un microbuz cu nouă persoane a ieşit pur şi simplu de pe şosea, a izbit puternic parapetul din beton şi s-a răsturnat, ajungând la 30 de metri de stradă, încolăcit pe un stâlp de înaltă tensiune

Pasagerii erau toţi din Bucureşti şi mergeau în Cehia, unde lucrau la o fabrică de piese auto din Praga. Toţi au fost răniţi. Mai multe echipaje de la SMURD, descarcerarea, terapie intensivă şi o autospecială de transport victime multiple au ajuns la faţa locului.

O femeie a fost preluată inconştientă după ce pompierii s-au chinuit mai bine de un sfert de oră să o scoată.

În momentul accidentului, unii pasageri dormeau, alţii au văzut cu ochii lor cum maşina zboară prin aer.

Toate cele nouă persoane aflate în maşină, şapte bărbaţi şi două femei, au ajuns la spitalul din Piteşti.

Şoferul, un român stabilit în Cehia, ajuns şi el la spital, spune că nu şi-a dat seama că se termină autostrada şi urmează o curbă deosebit de periculoasă.

În acest caz poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Loading...