VIDEO Mesajul emoționant al medicilor eroi, care îi învită pe oameni să stea acasă

Ultima actualizare:

    Cadrele medicale de la Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara, eroi în lupta contra-timp împotriva COVID-19
Cadrele medicale de la Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara, eroi în lupta contra-timp împotriva COVID-19

Cadrele medicale de la Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara, eroi în lupta contra-timp împotriva COVID-19, care au reușit să vindece cei mai mulți pacienți la nivel național, au realizat un clip video emoționant prin care își propun să convingă românii să stea în case pentru a limita răspândirea virusului.

„Deși la Timișoara înregistrăm o situație relativ bună, ca să menținem performanța și să încurajăm o țară întreagă, totodată să ajutăm la cercetarea unui tratament de succes, acum chiar avem nevoie de voi, oamenii de acasă.

Limitați-vă la maximum ieșirile în lume, oricât de greu vi s-ar părea. Doar în felul acesta ne puteți ajuta pe noi, medicii, să fim eficienți în lupta împotriva coronavirusului”, a subliniat medicul Virgil Musta.

Mesajul medicilor timișoreni

În același timp, doctorul timișorean îi îndeamnă pe românii care pot și vor să facă donații să se implice în această perioadă dificilă. „Nevoile noastre, ale sistemului medical, în acest context grav, cu care nu ne-am mai confruntat până acum, sunt uriașe. Orice gest este apreciat și orice donație contează în lupta pe care o ducem zi de zi. Suntem, literalmente, în ipostaza de a spune că <Împreună putem salva vieți>. De aceea, vă rugăm să ne sprijiniți, pentru că doar astfel vom găsi calea de a ieși împreună din criza pe care o traversăm.

Până vom trece de pandemie și vom putea ieși din nou în stradă, focusul trebuie să fie pe ce avem de făcut acum. Trebuie să vedem cum putem fi alături de comunitate, alături de medicii care luptă să ne țină sănătoși”, mai spun aceștia. Potrivit celui mai recent bilanț al autorităților, dat publicității joi, 26 martie 2020, numărul total al românilor infectați cu coronavirus a depășit o mie de cazuri. Dintre cele 1.029 de persoane confirmate pozitiv, 94 au fost declarate vindecate şi externate, cele mai multe (53) la Timișoara, alte 28 în București, 6 la Craiova, 5 la Constanţa, unul la Cluj şi unul la Iaşi.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net