VIDEO Mesaje obscene pe gardul vilei lui Florin Iordache

florin-iordache-gesturi-obscene-blurat.jpg

florin iordache a facut gesturi obscene in camera deputatilor
Florin Iordache le-a arătat degetul mijlociu reprezentanților Opoziției, în Camera Deputaților
foto: captură Știrile PRO Tv

După ce zilele trecute Florin Iordache a arătat semne obscene în Camera Deputaților, sâmbătă, 17 noiembrie, politicianul a avut parte de o surpriză neplăcută: gardul vilei sale era împânzit cu mesaje indecente.

Iordache le-a arătat parlamentarilor din Opoziţie degetul mijlociu în şedinţa de plen de miercuri, așa că mai mulți protestatari au decis să-i scrie cu vopsea cuvinte obsecene pe gard și să-i lipească afișe pe ușa garajului.

La un moment dat, politicianul a ieşit cu maşina din garaj, fiind întâmpinat de cele câteva persoane aflate în faţa locuinţei care i-au strigat "Hoţule!", "Criminalule!" şi "Nu scăpaţi!". Mai mult, acesta și-a lovit ușor și autoturismul în momentul în care încerca să plece cât mai repede din fața casei sale.

Nu mult a trecut până când un echipaj de Poliție a ajuns la fața locului, iar autorii mesajelor au fost amendaţi cu câte 300 de lei fiecare, amenzile ridicându-se la valoarea totată de 1.800 de lei. În cazul în care Iordache depune plângere, pot fi urmăriţi penal pentru distrugere, notează news.ro.

 

florin-iordache-gesturi-obscene-blurat.jpg

florin iordache-gesturi obscene in parlament
Florin Iordache nu este primul parlamentar care face semne obscene. Politicienii care au facut gesturi similare
FOTO: adevarul.ro
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1