VIDEO Maria Grapini s-a răstit la Donald Tusk în plenul Parlamentului European

Ultima actualizare:

     Maria Grapini s-a răstit la Donald Tusk în plenul Parlamentului EuropeanFoto: Arhivă personală
Maria Grapini s-a răstit la Donald Tusk în plenul Parlamentului EuropeanFoto: Arhivă personală

Europarlamentarul Maria Grapini a avut o ieșire deloc politicoasă în plenul Parlamentului European, la Strasbourg. Aceasta a ridicat tonul și i-a vorbit răstit lui Donald Tusk, fostul președinte al Consiliului European, pe care l-a acuzat de mai multe lucruri.

Deloc stânjenită de gestul său, din contră, mândră de lucrurile pe care i le-a imputat lui Tusk și sigură pe discusrul său, europarlamentarul PSD a emis ulterior un comunicat cu titlul „Maria Grapini, șah mat la Donald Tusk!” 

„Prima intervenție a Mariei Grapini, în plenul Parlamentului European din noua legislatură, de joi, 4 iulie, a confirmat practic faptul că promisiunea făcută alegătorilor săi este pe deplin respectată. Europarlamentarul nu și-a schimbat nici linia, nici atitudinea, nici poziția”, se arată în comunicatul Mariei Grapini despre ea însăși, în care scrie că a avut „un discurs percutant”, „o intervenție dură”.

Donald Tusk este surprins în înregistrarea video a momentului cum privește inițial confruz, după aceea amuzat, manifestarea europarlamentarului român. La finalul intervenției, Grapini a ridicat tonul și la noul președinte al Parlamentului European, David Sassoli, căruia i-a arătat ce trebuie să facă în mandatul său. 

„Domnul preşedinte Tusk, ce lăsaţi moştenire în faţa Consiliului ? Lipsă de transparenţă, total dezechilibru în instituţiile europene. Mai lăsaţi o strategie incoerentă privind lărgirea Uniunii Europene (...) şi lăsaţi două state pedepsite: România şi Bulgaria. Deşi aveţi rezoluţia Parlamentului şi aţi promis de nenumărate ori cu România şi Bulgaria în Schengen. Întrunim toate condiţiile tehnice din 2011”, a afirmat eurodeputatul în plenul Parlamentului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net