VIDEO Mama copilului mort din Pecineaga, filmată dansând pe manele la 40 de zile de la moartea fiului ei

Ultima actualizare:

    Iulian Alexandru Biţică avea 8 aniFoto: arhivă personală
Iulian Alexandru Biţică avea 8 aniFoto: arhivă personală

Imagini revoltătoare cu mama copilului găsit mort la Pecineaga dansând pe manele circulă în mediul online. Alexandra Pauleţ ar fi fost filmată sâmbătă seară într-o discotecă în timp ce încingea ringul de dand la doar 40 de zile de la tragedie.

Nu se ţine doliu în familia lui Alexandru Biţică, băieţelul de opt ani, care a fost găsit mort la începutul lunii noiembie într-un bazin de colectare al unei ferme de porci. Mama lui, Alexandra Pauleţ, pare că ar fi trecut peste nenorocire destul de repede. Imagini cu ea dansând au fost surprinse sâmbătă seara şi au circulat pe reţelele sociale provocând un val de revoltă.

"Uitați mama copilului din Pecineaga găsit mort. Rușine să-i fie! (...) E de sâmbătă seara filmarea asta. A filmat cineva și mi-a trimis-o. Au înnebunit, nu are nici 40 de zile de când i-a murit copilul și uite-o la discotecă”, a scris cel care a făcut imaginile publice.

Iulian Alexandru Bițică a dispărut de acasă, din localitatea Pecineaga, pe 1 noiembrie. Băiatul a fost găsit, o săptămână mai târziu, mort într-un bazin de colectare al unor ferme de porci din zona respectivă. Legiştii au stabilit că aceasta a murit înecat.

Mama copilului spunea că băieţelul era trist şi probabil a plecat de acasă 

Băiețelul de 8 ani se juca în apropierea casei când a fost văzut pentru ultima data de tatăl lui. „Se plimbă pe stradă cu rolele și i-am spus să meargă acasă, pentru că eu trebuia să merg până la muncă. Atunci când m-am întors, nu mai era acolo”, declara pe atunci tatăl copilului tatăl copilului.

Alexandra Pauleţ, mama copilului, povestea că fiul ei era trist și probabil a plecat de acasă.„Este posibil să îl fi luat cineva cu o mașină și acum e ascuns pe undeva și îi este frică să iasă. Să vina acasa… Am strigăt toată seară, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper să nu-l fi luat nimeni, să își bată joc de el”, declara femeia atunci cu lacrimi în ochi.

La o săptămână de la dispariţie, micuţul a fost găsit înecat.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net