VIDEO Licean din Buzău, omorât cu un cuţit în inimă din cauza unei glume

Ultima actualizare:

    Daniel Nica (stânga) alături de un prieten (foto: adevarul.ro)
Daniel Nica (stânga) alături de un prieten (foto: adevarul.ro)

O glumă i-a adus moartea! Un licean din Buzău a sfârşit miercuri noapte înjunghiat de un consătean, după ce adolescentul pus pe şotii i-a ascuns bărbatului sticla de băutură.

Incidentul s-a petrecut într-un bar din sat, unde tânărul ieşise să petreacă, scrie adevarul.ro. Bărbatul care l-a lovit mortal cu cuţitul este cunoscut în sat că are tulburări psihice.

Daniel Nica a ieşit miercuri seară cu fratele său mai mare, la barul din sat. Acolo s-au întâlnit cu alt grup de prieteni şi, puşi pe şotii, au ascuns sticla de băutură a consăteanului lor.

Acesta s-a supărat atât de tare încât a decis să se răzbune pe autorii glumei. A plecat acasă, de unde a luat un cuţit cu lama de 20 de centimetri, şi a revenit la bar. Şi-a recuperat băutura, a ieşit din cârciumă însă afară i-a pândit pe tineri, pentru a-şi duce planul la bun sfârşit.

Daniel Nica a fost atacat cu cuţitul imediat ce a ieşit din bar. ”Dani a fost primul care a ieşit ca să plece acasă şi ăsta, Vasile, criminalul, a sărit pe el cu cuţitul. Băiatul a vrut să se întoarcă spre bar şi cu mâna la piept spunea că a fost tăiat. A murit imediat. Apoi l-a mai atacat pe un băiat”, ne-a spus Vasile Cabun, martor.

Anchetatorii l-au ridicat pe ucigaş de acasă si îl vor trimite la o expertiză psihiatrică. Au aflat că autorul crimei ar fi avut nevoie de operaţie la cap, după ce a căzut din căruţă.

Daniel Nica împlinise 18 ani luna trecută şi era şi fotbalist în echipa din Puieşti.

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net