VIDEO Le-au ars casele în pragul Sărbătorilor

Ultima actualizare:
image

Două familii din Buzău au rămas fără un acoperiş deasupra capului, în pragul sărbătorilor, după ce casele lor au fost mistuite de flăcări. Deşi imobilele se aflau în cartiere diferite, incendiile au izbucnit simultan. Focul ar fi pornit de la sistemele de încălzire. Din fericire, nicio persoana nu a fost rănită.

Pompierii buzoieni s-au luptat cu flăcările ore în şir. O casă a fost distrusă aproape în totalitate, după ce mansarda a fost cuprinsă de flăcări.

Din cauza distanţei foarte mici dintre clădiri a existat pericolul extinderii incendiului, iar oamenii din zonă au trăit momente de groază. Norocul lor a fost că nu a bătut vântul.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD. Două persoane, intoxicate din cauza fumului, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acestea nu au dorit însă să fie transportate la spital.

Un alt incendiu a izbucnit simultan în alt cartier din Buzău. Acoperişul unei locuinţe a fost distrus complet de flăcările puternice

Pompierii le recomandă proprietarilor de case să îşi cureţe coşurile de fum şi să îşi verifice instalaţiile de încălzire pe perioada sezonului rece.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net