VIDEO La limita unui atentat terorist

Ultima actualizare:
image

Atacul comis de Marius Valentin Parfenie, tânărul de 20 de ani care a semănat teroare în Brăila, este considerat de magistraţi la limita unui atentat terorist. Anchetatorii au aflat că Parfenie voia să intre în Mall-ul brăilean pentru a ucide cât mai mulţi oameni şi apoi, eventual, să se sinucidă dacă nu era prins de poliţişti. Avocatul acestuia susţine că, în fata instanţei, clientul său şi-a recunoscut faptele şi a spus că le regretă.

În motivarea instanţei se spune că, în mod indubitabil, Marius Valentin Parfenie a comis intenţionat infracţiunile, intenţia fiind aceea de a suprima viaţa unui număr nedeterminat de persoane, cu scopul de a schimba ceva în ordinea socială din România. Se pare că agresorul ar fi scris şi nişte bilete pentru a-şi motiva faptele în cazul în care s-ar fi sinucis dacă nu era prins de poliţişti. Avocatul lui Parfenie a declarat că acesta a recunoscut totul în faţa judecătorilor.

Avocatul spune că este necesară şi o expertiză psihiatrică şi o va cere, chiar dacă aceasta este oricum obligatorie şi pentru anchetatori, pentru că, expertiza, crede el, va lămuri multe aspecte. Apărătorul a dezvăluit şi faptul că Parfenie i-ar fi spus că nu a consumat nici droguri şi nici etnobotanice.

Agresorul nu a contestat decizia de arestare preventivă a instanţei şi nici familia sa nu a cerut asta avocatului. Ei spun că tânărul ar fi mai în siguranţă după gratii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net