VIDEO Jurnalişti atacaţi cu bâte de angajaţii de la Apele Române Banat

Ca în codru! Aşa au reacţionat câţiva anagajaţi ai Direcţiei Apele Române Banat din Timişoara, după ce procurorii au efectuat miercuri percheziţii la sediul instituţiei. Iritaţi de prezenţa jurnaliştilor, aceştia au sărit la bătaie.

Prezenţa jurnaliştilor la sediul Direcţiei Apele Române Banat i-a deranjat atât de tare pe angajaţii instituţiei, încât aceştia din urmă i-au bătut cu bâtele şi picioarele pe jurnalişti. Ei filmau descinderile de amploare care se desfăşurau la sediul instituţiei.

Percheziţiile vizau o serie de afaceri ilegale încheiate pe vremea când la conducerea instituţiei se afla Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş,  în perioada 2001 - 2011, informează România TV.

Anchetatorii bănuiesc că una dintre firme, la care soţia şi fiul preşedintelui apar ca asociaţi, ar fi încheiat mai multe contracte dubioase cu Direcţia Apelor Române Banat.

Mai multe persoane au fost audiate de poliţişti. Printre suspecţi se numără un consilier local PSD, dar şi actualul şef al Direcţiei Apele Române Banat.


Loading...