VIDEO ÎPS Teodosie, apariție în clipul de prezentare al unui local de parastase. Ce spune Arhiepiscopia Tomisului

ips-teodosie.jpg

ips teodosie in clipul de prezentare al unui local de parastase
ÎPS Teodosie apare în clipul de prezentare al unui local de parastase
foto: captură video

Miercuri, 23 septembrie, pe YouTube a apărut clipul de prezentare al unui local de parastase în care apare și ÎPS Teodosie. Arhiepiscopul Tomisului se declară mulțumit de existența unui restaurant specializat pe acest ritual ceremonial. Apariția acestuia a fost văzută de mulți ca nepotrivită și, mai degrabă, ca fiind o reclamă făcuă în scop comecial. Reacția Arhiepiscopiei nu a întârziat să apară.

Reprezentanții instituției bisericești au declarat că nu poate fi vorba despre o reclamă comercială și că ÎPS Teodosie a mers la local pentru a-l binecuvânta.

”Aşa cum şi IPS Teodosie spune în videoclipul respectiv, este vorba de un spaţiu CONSACRAT EXCLUSIV slujirii parastaselor pe care credincioşii le solicită Bisericii. Acest spaţiu a fost pus gratuit la dispoziţia Bisericii, de către domnul Bogdan Dumitru, un apropiat al Bisericii şi teolog, ca fiind o anexă de tip trapeză a parohiei „Sf.  Mc Haralambie“ din apropiere. IPS Teodosie a binecuvântat acest spaţiu ca intrând în folosinţa parohiei respective, aşa cum unele parohii au centre sociale care au şi spaţii pentru parastase. Prin urmare, nu poate fi vorba de un contract comercial de folosinţă sau de închiriere al spaţiului respectiv, nici de o reclamă comercială la un spaţiu al Bisericii”, precizează joi, 24 septembrie, Arhiepiscopia Tomisului, referitor la ”apariţia IPS Teodosie,  Arhiepiscopul Tomisului, într-o presupusă reclamă”.

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, apare în prezentarea localului de parastase din Constanţa, iar purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei, preotul Eugen Tănăsescu, a precizat pentru news.ro că nu se poate spune că este o reclamă având în vedere că spaţiul a fost cedat gratuit către Biserică de proprietarul localului respectiv. Proprietarul  apare în clip spunând că vine în întâmpinarea clienţilor cu un segment nou, putând face la cerere colivă, capete, colaci şi că oferă servicii de calitate la preţuri competitive.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1