VIDEO A intrat cu maşina direct în spital

Un bărbat a ajuns cu maşina direct în Unitatea de Primiri-Urgenţe a spitalului judeţean din Craiova. Şoferul era băut şi a intrat cu viteză în clădire, spulberând uşile de la intrare. Deşi, în acel moment, zeci de oameni se aflau în zona respectivă, nimeni nu a fost rănit. Martorii spun că actul barbatului a fost unul voluntar. Acesta le-a spus, însă, poliţiştilor că a încurcat pedalele maşinii.

Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 22.00, la cel mai mare spital din Oltenia: Spitalul Numărul 1. Un bărbat de 39 de ani, din judeţul Caraş Severin, ar fi venit la spital cu soţia şi cu un băiat de 17 ani, care ar fi fost rănit la un deget. Sătul să aştepte şi aflat sub influenţa alcoolului, şoferul s-ar fi urcat la volan şi ar fi demarat intrând cu maşina în incintă. Bărbatul spune că a încurcat pedalele şi nu a mai ştiut ce face. Pacienţii care aşteptau pe scaune au scăpat ca prin minune, maşina trecând la câţiva centimetri de ei.

Nu doar pacienţii au fost expuşi, ci şi medicii şi asistenţii care munceau în acel moment. Doi dintre aceştia chiar au fost loviţi de maşină, dar fără să sufere răni grave. Sperietura, însă, a fost zdravănă.

Singurul afectat mai serios de incident a fost chiar bărbatul vinovat, care s-a ales cu câteva răni la nivelul piciorului.

Poliţiştii cercetează cazul pentru a afla dacă bărbatul a intrat intenţionat cu maşina în spital.

Din cauza incidentului, unii pacienţi de la urgenţe au fost transferaţi la alte spitale.

Loading...