VIDEO Interlopul Bebino, dus pe targă în fața judecătorilor, în pijamale cu ursuleți panda!

Ultima actualizare:

    Interlopul Bebino, dus pe targă în fața judecătorilorFoto: Captură Video
Interlopul Bebino, dus pe targă în fața judecătorilorFoto: Captură Video

Marius Alecu, interlopul cunoscut sub numele de Bebino, a ajuns, marți, pe targă, în fața judecătorilor de la Curtea de Apel București, după încăierarea din 10 ianuarie cu un clan rival, în care s-au folosit arme albe și din care acesta a ieșit cu degete amputate și mai multe tăieturi adânci provocate de sabie.

Bebino, șeful Clanului Sportivilor, a fost internat în spital în urmă cu 11 zile, în data de 10 ianuarie, după o reglare de conturi cu un clan rival, denumit „Clanul Țiganilor”. Acesta a fost „măcelărit” în cartierul Tei Toboc din Capitală, ajungând la Urgențe cu degete amputate, torace tăiat și câteva tendoane secționate. Interlopul nu a ieșit nici el nevinovat din scandal, rănind un alt bărbat prin înjunghiere. 

Având în vedere că Marius Alecu, cunoscut sub numele de Bebino, se află în continuare în stare gravă, acesta a fost dus marți, 21 ianuarie, pe targă, în fața judecătorilor de la Curtea de Apel București.Liderul Clanului Sportivilor s-a prezentat în fața judecătorilor în pijamale cu ursuleți panda, această „alegere vestimentară” făcând deliciul internauților. „Când un șef de clan interlop poarta pijamale cu panda, îți dai seama clar, cert, fără echivoc, ca ceva s a dus dracului pe apa sâmbetei”, a notat, pe Facebook, jurnalista Ana Maria Bujor.

După ce a fost spitalizat, Bebino a fost trimis în spatele gratiilor, în urma scandalului de proporții cu Cezar Petcu (zis și Joe, cel care l-a tăiat cu sabia pe interlop) și câțiva acoliți ai acestuia, însă Bebino a contestat decizia arestului preventiv. Asta pentru că, în urma conflictului iscat, Bebino a fost pur și simplu măcelărit de membrii clanului rival. Și celălalt personaj principal al scandalului, Cezar Petcu, a fost dus la spital și mai apoi, în arestul poliției.

Răfuire violentă între clanuri în Capitală

Emil Marius Alecu, zis Bebino, i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu zis și Joe, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre ei, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public. Deși locația a fost special aleasă pentru a evita un eventual conflict, Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire și, imediat ce Emil Marius Alecu, zis Bebino, insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe, Bebino fiind ulterior „măcelărit”. 

Conform surselor citate, un tânăr ar fi fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, fiind înjunghiat, iar acesta la rândul său ar fi fost rănit cu sabia de Cezar Petcu - Joe, care ar fi nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul echipei de box de la Dinamo. Încercând să se apare, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate, iar pe corp acesta a primit mai multe tăieturi, destul de adânci, în mai multe zone. 

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net