VIDEO A încercat să-și pună capăt zilelor la doar 18 ani, în noaptea de Revelion

Ultima actualizare:

Tragedia s-a petrecut după ce tânăra s-a certat cu prietenul ei, care a părăsit-o chiar în noaptea de Revelion. Fata se afla împreună cu o prietenă în momentul în care a decis să-și pună capăt zilelor. Prietena ei a încercat să o calmeze, fără succes. Totul s-a petrecut în doar câteva minute. Fata s-a aruncat în apa rece, în timp ce prietena ei suna la numărul unic de urgenţe 112.

Salvarea a venit din partea unui poliţist din patrula de Ordine Publică Dej, care patrula în zonă și s-a aruncat în apa rece ca gheaţa a Someşului, încercând să o scoată pe tânără la mal. În scurt timp medicii, paramedicii, pompierii, dar şi părinţii fetei au ajuns la faţa locului.

Pompierii au reuşit să-i scoată pe cei doi cu ajutorul unei bărci. Poliţistul salvator a fost preluat de un echipaj SMURD, în timp ce tânăra de 18 ani a fost urcată într-o ambulanţă. Aflaţi în stare de hipotermie, celor doi li s-au efectuat manevrele de încălzire, după care au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Dej. 

„Echipajele de urgenţă au fost solicitate cu privire la existenţa unei persoane de sex feminin aflată în imersie în apă cu jumătatea inferioară a corpului. Pacienta a fost scoasă la mal, conştientă, având hipotermie uşoară spre medie. Starea pacientei este stabilă şi nu pune probleme deosebite. Dacă ar mai fi stat în apă şi n-ar fi ajutat-o persoana care a scos-o la mal, ar fi murit cu siguranţă", a declarat dr. Mariana Baciu, medic al Serviciului de Ambulanţă Dej.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net