VIDEO A început deszăpezirea părţii nordice a Transfăgărăşanului. În unele locuri zăpada depăşeşte şase metri grosime

transfagarasan.png

Foto: Captură Video
Citeste tot despre: 

Drumarii au început deszăpezirea părţii nordice a Transfăgărăşanului şi se aşteaptă ca operaţiunea să dureze câteva săptămâni, având în vedere că, în unele zone, stratul de zăpadă bătătorită are o grosime care depăşeşte şase metri.

„A început operaţiunea de deszăpezire a părţii nordice a DN 7C - Transfăgărăşan. Deocamdată suntem la începutul operaţiunii care va dura câteva săptămâni bune, având în vedere stratul gros de zăpadă bătătorită, care pe alocuri depăşeşte 6 metri grosime", au transmis reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, joi, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Sectorul DN 7C dintre Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă a fost închis circulaţiei rutiere în luna octombrie, pentru toate categoriile de autovehicule rutiere, pentru siguranţă, informează news.ro.

Transfăgărăşanul este închis anual, în perioada iernii, când circulaţia rutieră nu se mai poate desfăşura în siguranţă. Cât Transfăgărăşanul este închis circulaţiei rutiere, la Bâlea Lac se ajunge doar cu telecabina, de la Bâlea Cascadă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1