VIDEO Incendiu într-un tren care circula spre Brașov. O persoană a murit carbonizată

Ultima actualizare:

    În momentul izbucnirii incendiului la bordul trenului se aflau 15 persoane Foto ISU Brașov
În momentul izbucnirii incendiului la bordul trenului se aflau 15 persoane Foto ISU Brașov

Un incendiu de proporții a izbucnit în sera de duminică, 5 aprilie, în jurul orei 22, la ultimul vagoin al trenului 3535, care circula pe ruta Brașov-Mediaș. Pompierii au lichidat focul, însă trupul unei persoane carbonizate a fost găsit după stingerea incendiului. Anchetatorii încearcă să identifice persoana despre care conductorul nu știa că se află în tren.

Un incendiu a izbucnit în seara de 5 aprilie, în jurul orei 22 la ultimul vagon din trenul 3535, care circula pe ruta Brașov-Mediaș. Incidentul s-a produs în apropiere de stația Augustin. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, iar la finalul operațiunii a fost descoperit cadavrul unei persoane carbonizate. În trenul care a luat foc se aflau 15 persoane la ora producerii incidentului. 


    Sursă foto: ISU Braşov
Sursă foto: ISU Braşov

În urma stingerii incendiului a fost găsit un cadavru carbonizat

”Cadavrul a fost ridicat şi transport la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei reale a decesului. În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea victimei şi stabilirea exactă a cauzelor incendiului”, a transmis IPJ Braşov. Potrivit primelor informații, conductorul a declarat că nu știa faptul că persoana decedată se afla în tren. 

În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea victimei și stabilirea exactă a cauzelor incendiului, în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net