VIDEO Imaginile scandalului în care a fost implicat tatăl vitreg al Cătălinei Ponor

Ultima actualizare:

    Captură ecran
Captură ecran

Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor, a fost plasat sub control judiciar în urma unui incident în care a fost implicat pe 6 martie, atunci când ar fi lovit doi polițiști locali din Constanța. Acesta a fost acuzat de ultraj. Ulterior incidentului au apărut imagini de pe camerele de supraveghere în care se observă și o altă variantă a incidentului. Iată filmările.

În 6 martie Florin Bărbăscu a vrut să intre pe strada care ducea la sala de sport pe care o deține, numai că pe acea stradă accesul era permis doar pentru riverani. Fostul rugbist susține că a fost oprit de poliția locală cărora a încercat să le explice că vrea să meargă în sala de sport și să le arate actele prin care să demonstreze că este riveran, potrivit digi24.ro.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă că bărbatul le-ar fi arătat actele pe telefonul mobil. Florin Bărbăscu i-a invitat pe cei doi polițiști în local pentru a le arăta actele în original, dar se pare că aceștia ar fi refuzat.

Între timp discuția a degenerat, iar tatăl Cătălinei Ponor nu a vrut să fie atins de cei doi agenți și a încercat să intre în sală. Polițiștii locali au încercat din răsputeri să-l țină, dar fără succes.

Tot pe camerele de supraveghere se vede că la câteva minute distanță la fața locului au ajuns mai mulți polițiști și apoi îl încătușează în recepția sălii.

Inițial procurorii parchetului de la judecătoria Constanța au decis să-l rețină pe tatăl campioanei, însă apoi au revenit asupra deciziei și au hotărât să rămână sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Potrivit unui comunicat, anchetatorii au stabilit că „în data de 6 martie, în jurul orei 9.00, B. F. a lovit cu pumnul doi polițiști locali care încercau să-l imobilizeze, după ce în prealabil a refuzat sa se legitimeze, în timp ce încerca să intre în incinta sălii de fitness aflata pe strada Gheorghe Dima nr. 2. Polițiștii au fost transportați la spital, ambii necesitând 3 – 4 zile de îngrijiri medicale.”

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net