VIDEO Imagini şocante! Pacient inconştient, lovit de un paramedic SMURD, cu un baton de parizer

Ultima actualizare:

    Pacientul inconştient este lovit cu un baton de parizer de către paramedic Foto: Captură video
Pacientul inconştient este lovit cu un baton de parizer de către paramedic Foto: Captură video

Imagini revoltătoare au apărut pe paginile unei reţele de socializare, iar Ministrul de Interne, Carmen Dan, cere IGSU și DSU să ia măsuri urgente. În înregistarea video, un membru al unui echipaj de intervenţie de urgenţă batjocoreşte un pacient aflat în stare de inconştienţă, lovindu-l în mod repetat, în zona capului, cu un baton de parizer şi adresându-i diferite apelative.

Înregistrarea a fost publicată sâmbătă, 2 iunie, pe Facebook, de un bărbat din Orşova, judeţul Mehedinţi, împreună cu mesajul: "Așa se poartă băieții de la SMURD cu pacienții! Ce ziceți domnule Arafat, o fi bine așa?", potrivit Mediafax. În imagini se poate observa clar cum un pacient aflat în stare de inconştienţă este lovit de mai multe ori în cap, cu un baton de parizer. Membrul echipajului de intervenţie îi adresează bărbatului jigniri în timp ce îl loveşte şi se amuză de situaţia în care se află. Cuvântul pe care îl foloseşte pentru a i se adresa este "beţivanule". 

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a văzut imaginile şi şi-a exprimat punctul de vedere prin intermediul unui text scris pe pagina personală de Facebook."Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spațiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenție de urgență batjocorește un pacient care avea nevoie de ajutor. Acțiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituții și asupra a zeci, sute sau mii de oameni care își fac datoria în cel mai onorabil și profesionist mod cu putință! Știu că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a demarat verificări în acest caz și cer IGSU și DSU să ia măsuri urgente! Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numite SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depășește prețul unui baton de parizer!", a scris, pe Facebook, Carmen Dan.

Mai mult decât atât, reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au cerut oamenilor care au mai multe informații despre acest incident să le pună la dispoziție, precizând că dezaprobă ferm atitudinea manifestată de paramedicul surprins în imaginile şocante.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net