VIDEO Imagini revoltătoare! Un bătrân căzut pe holul unui spital cere ajutor preț de 3 ore și nimeni nu îl ridică

Ultima actualizare:

    Foto: Captură Video
Foto: Captură Video

Imagini cu un puternic impact emoțional cu un bătrân care stă în genunchi pe holurile unui spital, neputând să se ridice, au fost filmate şi publicate în mediul online. Cea care le-a realizat susţine că totul s-a întâmplat la spitalul orăşenesc din Corabia.

În imaginile publicate pe o rețea de socializare se vede cum cadre medicale care asistă la ce i se întâmplă bătrânului îi cer acestuia să se ridice singur pe scaun şi îl ghidează, fără a-l ajuta, deşi, în mod evident, vârstnicul, care spune că a suferit un accident vascular, abia se poate mişca, informează news.ro.

Bătrân căzut pe holul unui spital, lăsat 3 ore să plângă și să ceară ajutor

Întrebat de către cea care filmează de cât timp aşteaptă pe holul unităţii sanitare, bătrânul răspunde că aşteaptă de trei ore şi că a căzut. El mai spune că a suferit un accident vascular.Un cadru medical care apare îi cere bătrânului să se aşeze pe scaun, fără a-l ajuta, iar acesta răspunde: „Nu pot să mă urc, am încercat şi nu mai pot”.

„Nu mai plânge, tataie, că plângi degeaba! Hai să te ajut să te urci în căruţ!”, îi spune femeia care filmează bătrânului. Într-o altă filmare, se vede cum un angajat al spitalului ţine un scaun şi, fără a pune mâna pe bătrân, îl îndrumă cum să facă să se poată aşeza pe scaun. 

„Văzând că nu îl pot ridica singură, am mers sa anunţ un medic. Am anunţat o doamnă doctor respectabilă, cu parul puţin mov. Nu îi voi dezvălui identitatea. Răspunsul doamnei:-«Să vină infirmierele» s-a întors şi fără urmă de umanitate a plecat. De ce doamna doctor ?! Aşa ne învaţă jurământul lui Hipocrate????Prima doamnă mai calmă ce-i drept, asistentă, încerca sa ajute, se uita la mine, eu la dânsa. A plecat după infirmiere şi dumneaei. Vin infirmierele!!! Şi de aici mă voi aprinde puţin.Două agramate, incompetente lipsite de profesionalism. «Doamnele» infirmiere nu au mişcat un deget pentru a ridica un suflet de jos. Nu am filmat mai mult pentru că nu credeam ce văd”, a scris femeia care l-a filmat pe bătrân, în comentariul care însoţeşte imaginile.

Imagini cu puternic impact emoțional

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net