VIDEO Imagini revoltătoare! O femeie, târâtă pe jos de polițiști pentru că nu purta mască de protecție

Ultima actualizare:

    Femeie târâtă pe jos de polițiști, în ClujFoto: Captură Video
Femeie târâtă pe jos de polițiști, în ClujFoto: Captură Video

Un clujean a filmat de la balconul său o scenă de violență din partea poliției, după ce mai mulți agenți au târât o femeie pe js prin norori mai mulți metri, după care a fost băgată ulterior într-o ambulanță și transportată la spital.

Imaginile în cauză au fost publicate ulterior pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj, însoţite de următorul comentariu: „Acum câteva minute. Tind să cred că, cauza este nepurtarea măştii. Mai multe detalii nu ştiu.” 

Imagini revoltătoare din Cluj

Filmulețul controversat a devenit viral în scurt timp şi i-au împărţit pe internauţi în două tabere. Unii dintre ei au remarcat brutalitatea poliţiştilor, care s-au comportat cu femeia ca şi cu un răufăctor periculos, imobilizând-o şi târând-o mai mulţi metri, iar alții au luat apărarea agenților poliție, explicând că femeia nu a respectat legea.

Filmulețul a împărțit internauții în două tabere

„Femeia purta masca doar că nu corespunzător. Exact ca şi domul poliţist care fuma după colţ, adică pe barbă”, a scris un internaut. .„E vorba despre mască, mai mult de o oră au terorizat-o (pshihic) pe femeie în stradă şi apoi au chemat ambulanţa”, a comentat cineva.

„Sper că este vorba de altceva. Daca nu porţi mască, te amendează şi asta e. Cum să te ducă cu forţa şi unde?”, s-a revoltat altcineva.

„Dacă aşa a fost ridicată pentru nepurtarea măştii înseamnă că ăştia acum sunt mai răi ca naziştii şi comuniştii împreună” şi „Oricare ar fi motivul, felul in care trag un om pe jos, este deplorabil”, au fost alte reacţii.

Alţii, din contră, le-au găsit scuze poliţiştilor, susținând că femeia a încălcat restricţiile în vigoare, refuzând să poarte mască pe stradă. „Aşa îi trebuie, la puşcărie dacă nu poartă mască” şi „În ţara asta orice e abuz. Aş vrea să vă văd în State dacă mai aveţi acest comportament. Te asigur eu că nu trăgeau aiurea de ea”, au fost alte opinii.

Care a fost răspunsul Poliției

Reprezentanţii Poliţiei Cluj spun că femeia nu purta mască şi că a refuzat să se legitimeze atunci când a fost abordată de poliţişti. Femeia ar fi fost băgată într-o ambulanţă fiindcă i s-ar fi făcut rău, au mai spus aceştia.

Continuarea răspunsului reprezentanților Poliției o puteți citi pe Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net