VIDEO Haz de necaz! Maneaua controversată cântată la Gala Gopo a fost denumită «Gopo Hit»

Ultima actualizare:

    Maneaua cântată la Gala Premiilor Gopo a fost urcată pe YouTube sub denumirea de „Gopo Hit” Foto: Captură YouTube
Maneaua cântată la Gala Premiilor Gopo a fost urcată pe YouTube sub denumirea de „Gopo Hit” Foto: Captură YouTube

Maneaua cântată pe scena Teatrului Național din București, în cadrul Galei Premiilor Gopo, care a reușit să creeze adevărate controverse în mediul virtual, a fost lansată oficial sub numele de „Gopo Hit”.

Trupa Kana Jambe, impresariată de Dan Bursuc, nu s-a lăsat deloc intimidată de comentariile negative care au vuit după ce grupul de manele a urcat pe scena Teatrului Național și a interpretat melodia „Hoțule, tu mi-au furat inima”.

Pentru a le „da peste nas” criticilor, formația a ales să numească maneaua și „Gopo Hit”, pe lângă numele original, profitând din plin de pe urma scandalului iscat, care a împărțit România în două tabere: pro și contra.

Maneaua cântată la Gala Premiilor Gopo a primit numele de „Gopo Hit”

Deși majoritatea părerilor referitoare la acest subiect au fost negative, Dan Bursuc culege în prezent roadele controversatului moment organizat la Gala Gopo, având în vedere reușita personală de a aduce manelele pe scena unui lăcaș de cultură, pentru prima oară. 

În doar câteva zile de la lansare, maneaua a înregistrat aproape jumătate de milion de vizualizări pe YouTube, având în vedere că formația a investit în videoclipul realizat, acesta fiind filmat la o rezoluție 4K (Ultra High Definition).

Următoarea reușită a lui Dan Bursuc ar putea veni în cadrul unei noi gale, cea în cadrul căreia vor fi decernate premiile Uniunii Cineaștilor din România (UCIN ), care va avea loc pe 27 mai, tot la Teatrul Național București. Cum filmul în care joacă manelistul și care a prilejuit momentul artistic al trupei Kana Jambe la Gala Gopo, „Soldații. Poveste din Ferentari”, e și acum printre peliculele nominalizate, nu este exclusă o nouă apariție a trupei de manele pe scena teatrului. Rămâne de văzut doar unde se vor poziționa organizatorii de această dată. 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net