VIDEO Haz de necaz! Cum «schiază» un bărbat pe șoseaua complet înghețată

Ultima actualizare:

Dacă în București poleiul a creat panică în rândul cetățenilor, se pare că brăilenii au ceva mai mult simț al umorului. Un filmuleț a ajuns viral pe internet, după ce un bărbat a fost surprins cum „patina” în voie pe o șosea acoperită cu gheață, în Brăila.

Nu toată lumea a fost speriată de poleiul de pe străzi! În Brăila, cetățenii au tratat situația cu mai multă relaxare decât bucureștenii, făcând haz de necaz de ploaia înghețată care a reușit să paralizeze traficul în toată țara. Una dintre șoselele brăilenilor s-a transformat, astfel, în derdeluș pentru un bărbat, care a profitat de stratul gros de gheață depus, pentru a „patina” în voie.

Dacă utilajele care să înlăture poleiul nu au ajuns și pe străzile brăilenilor, aceștia au devenit extrem de creativi. Cetățeanul a decis să ajungă la destinația dorită într-un mod neobișnuit, acesta părând un sportiv profesionist, mai ales dacă luăm în calcul că a avut parte și de „galerie”, fiind încurajat de vecinul lui care l-a filmat și l-a făcut „vedetă” pe internet.

Cum „schiază” un brăilean pe străzile înghețate

În filmulețul ajuns viral pe internet se poate observa cum un sătean din judeţul Brăila se foloseşte de cizmele din dotare şi de două beţe pentru „a schia” cu viteză pe carosabilul acoperit de polei. „Hai, nea Ilie! Mi le dai şi mie după aceea”, a fost replica unui consătean al bărbatului, pe care l-a amuzat copios incidentul.Ploaia îngheţată care a căzut în ultimele zile în judeţul Brăila a transformat trotuarele şi şoselele în adevărate patinoare. Drumul naţional 2B a fost închis ieri din cauza poleiului şi redeschis după câteva ore, însă şi acum există restricţii de circulaţie pentru autovehiculele cu o masă totală mai mare de 7,5 tone, potrivit adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net