VIDEO Gropi ca la nebuni

Una dintre cele mai circulate străzi din Craiova arată ca după război. Gropile sunt una lângă alta, iar oamenii îşi distrug maşinile în drum spre spitalul de Psihiatre sau către stadion. Primăria, însă, spune că nu poate face nimic şi asta pentru că drumul se află în... administraţie privată.

Situaţia catastrofală a început să se vadă mai bine abia anul trecut după săpăturile realizate pentru realizarea mai multor lucrări la conductele de gaze. Astfel, acest drum din Craiova a ajuns să arate mai accidentat ca un drum de munte. Acesta este cea mai rapidă cale de acces către Spitalul de Psihiatrie, multe baze sportive, zeci de întreprinderi şi sute de case, dar care a devenit aproape impracticabil.

Cei mai mulţi oameni din zonă spun că şi-au stricat mşinile circulând pe acest drum

Pe acelaşi drum trec zilnic şi zeci de ambulanţe! Acesta, însă, nu este singura cale de acces către spitalul de psihiatrie. Al doilea drum, însă, arată...la fel!

Problemele în zonă nu au apărut totuşi de pe o zi pe alta, însă administraţia nu a găsit o soluţie.

Până când planul de investiţii o să se transforme în realitate, şoferii nu au ce face decât să circule în contiunare cu o viteză de doar 5 kilometri pe oră în zonă şi să îşi păstreze calmul...ca nu cumva să rămână la Spitalul de Psihiatrie din cauza problemelor de infrastructură.

Loading...