VIDEO Gabriela Firea, elegantă la plimbarea cu autobuzul STB: „Să meargă încet, să nu cădem”

firea1.png

Gabriela Firea, la plimbare cu autobuzul STB
Foto: Facebook

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a participat miercuri, 1 iulie, la inaugurarea culoarului unic pe care circulă atât tramvaiele, cât şi autobuzele, totul fiind posibil după modificarea Codului Rutier.

Primarul general al Capitalei s-a pregătit așa cum se cuvine pentru eveniment, îmbrăcând o rochie de vară, de culoare verde-mentă, cu buline, pentru canicula de afară. Firea și-a „accesorizat” ținuta cu masca de protecție, bineînțeles, însă respectarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului nu au fost singura grijă a primarului.

Aceasta s-a plimbat cu un mijloc de transport pe banda unică, iar la un moment dat, Gabriela Firea a avut o solicitare către șoferul STB. „Să meargă încet, să nu cădem”, a fost rugămintea acesteia.

Gabriela Firea, la plimbare pe culoarul unic

„Asistăm, astăzi, la o premieră naţională, inaugurarea culoarului unic, banda unică, cum i se mai spune, pentru transportul în comun în capitala ţării. Începând de azi dimineaţă, autobuzele pot să circule direct pe culoarul unic realizat de linia de tramvai preexistent deja. Este un proiect de care lucrăm de doi ani. Ne dorim ca într-o perioadă foarte scurtă toată linia de tramvai să fie folosită şi pentru autobuze.

firea2.jpg

Gabriela Firea, la inaugurarea culoarului unic
Foto: Facebook

Demarăm astăzi începutul acestui proiect, deci prima fază, şi anume inelul central al municipiului Bucureşti în care autobuzele merg mai bine, mai comod, iar călătorii ajung mai repede la destinaţie cu 30%, au calculat colegii”, a declarat, la finalul evenimentului, Gabriela Firea, conform news.ro.

Potrivit primarului general al Capitalei, călătorii pot să schimbe tramvaiul cu autobuzul şi invers mult mai rapid, deoarece acum sunt şi staţii comune. Puteți vedea aici ce autobuze vor putea circula de acum în colo pe linia de tramvai și rutele acestora. 

 

 

Loading...