VIDEO Furt în plină zi

Ultima actualizare:
image

Tupeul hoţilor pare să nu aibă limite şi nici măcar camerele de supraveghere nu îi mai intimidează. La Timişoara, în plină zi, dintr-un magazin înţesat cu camere video de monitorizare, un tânăr i-a furat telefonul unei angajate.

Proprietarul magazinului a făcut acum public filmul furtului şi le cere ajutor internauţilor pentru a-l descoperi pe hoţ.

Furtul a avut loc ziua în amiaza mare într-un magazin alimentar, dintr-un cartier de la marginea oraşului. Angajata magazinului aranja marfa pe raft şi îşi lăsase telefonul pe o măsuţă, lângă casa de marcat. În magazin se mai afla o clientă. Pe imaginile surprinse de camerele video se vede cum tânărul se strecoară până în vecinătatea casei de marcat şi se uită atent, pentru a nu fi observat de cineva. Tupeul hoţului este de neînchipuit. La mai puţin de un metru de el este o clientă care pune câteva bunuri pe banda din faţa casieriei. Bărbatul nu ţine cont de acest lucru, înşfacă telefonul şi îl bagă în pantaloni.

După câteva clipe sistemul de supraveghere video îl surprinde pe tânăr ieşind din magazin pe stradă. Imediat ce a ieşit, hoţul a închis telefonul şi s-a făcut nevăzut. Acum, oamenii legii îl caută pe infractor, dar şansele să-l găsească sunt mici, chiar dacă furtul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net