VIDEO Fratele lui Rădoi, operat la Timişoara

Fratele selecţionerului Mirel Rădoi a ajuns aseară la spitalul din Timişoara, după un drum de două ore cu ambulanţa. Din Drobeta Turnu Severin şi până în oraşul de pe Bega medicii au avut mari probleme să-l ţină în viaţă, având în vedere rănile grave pe care le-a suferit după căderea de la etajul 4.

 Mihai Nicuşor a fost operat imediat cum a ajuns la Timişoara, dar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

De la spitalul din Drobeta Turnu Severin şi până la Timişoara ambulanţa a făcut două ore, iar starea pacientului le-a dat bătăi de cap medicilor.

Căderea în gol de la etajul 4 i-a provocat fratelui lui Mirel Rădoi răni extrem de grave, iar medicul care a fost lângă el în ambulanţa care l-a dus la Timişoara spune că drumul a fost extrem de dificil pentru pacient.

Rudele lui Mihai Nicuşor sunt încă în stare de şoc şi nu înţeleg gestul acestuia.

Mirel Rădoi a ajuns şi el aseară la spitalul din Timişoara pentru a fi alături de fratele său. Fostul fotbalist era nervos şi nu a vrut să dea detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

Cum a ajuns la spitalul din Timişoara, fratele lui Rădoi a fost imediat operat la bazin. Şansele de supravieţuire ale acestuia sunt încă foarte mici, cred doctorii.

Loading...