VIDEO/ FOTO: Primarul Negoiţă a tras palate la toată familia!

Ultima actualizare:

    Vila din  Baloteşti- Primarul are o casă  impresionantă  pe malul lacului,  evaluată la circa  un milion de euro
Vila din Baloteşti- Primarul are o casă impresionantă pe malul lacului, evaluată la circa un milion de euro

Nu e rău deloc să fii primar în Bucureşti! Dovada vie este chiar edilul sectorului 3, Liviu Negoiţă. Aflat în funcţie din 2004, a reuşit, prin metode numai de el ştiute, ca din salariul de primar de circa 4.000 lei pe lună să ridice mai multe palate care i-ar face invidioşi pe miliardari!

O vilă la Baloteşti, pe malul lacului, estimată la circa un milion de euro. Încă una în Paradisul Verde de la Corbeanca, unde locuieşte în prezent.

Şi asta nu e totul! Prima soţie şi fiul vitreg locuiesc şi ei "regeşte", iar mama şi fraţii primarului au într-un sat din Buzău vile demne de cataloage!

Vila din Paradisul Verde- Şi la Corbeanca, Liviu Negoiţă are o casă de toată frumuseţea. Costă circa 400.000 de euro

simeon stalpnicul png

Primarul Liviu Negoiţă se poate lăuda cu faptul că e gospodar, nu glumă, când vine vorba de averea lui. Click! vă prezintă vilele primarului şi ale rudelor lui, majoritatea construite din 2004 încoace, de când el este şef peste sectorul 3 al Capitalei.

La Baloteşti, de exemplu, Negoiţă are o vilă chiar pe malul lacului. Are două etaje şi mansardă, se întinde pe o suprafaţă de 385 de metri pătrati şi e evaluată de experţi la peste un milion de euro.

E o adevărată fortăreaţă, supravegheată de camere video, pentru securitatea primarului, iar întregul domeniu are 4.000 de metri pătraţi. La Corbeanca, în Paradisul Verde, primarul care îşi doreşte încă un mandat la sectorul 3 şi se pregăteşte acum de alegeri se relaxează într-o altă vilă cochetă, al cărei preţ se apropie lejer de 400.000 de euro.

Şi pentru că tot a dat de gustul "paradisului", se pare că Liviu Negoiţă a depăşit graniţele României în materie de achiziţii imobiliare. Potrivit presei centrale, el şi-ar fi "tras" un adevărat palat cu trei etaje, piscină şi terasă tocmai pe malul Lacului Como (Italia).

Totul ar fi costat circa două milioane de euro, dar a meritat, mai ales că vecinii din zonă sunt celebri: fostul premier italian Silvio Berlusconi sau actorul american George Clooney.

Şef la sectorul 3 din 2004

Liviu Negoiţă s-a la Brăila, are 50 de ani, este licenţiat în Drept şi din anul 1996 şi-a început cariera politică, întâi ca deputat, mandat deţinut până în 2004 pe listele Partidului Democrat.

Din 2004, este primar al sectorului 3. Până acum a bifat două portofolii de edil şi îl vrea şi pe al treilea, pe care se luptă să-l câştige la alegerile locale de pe 10 iunie 2012.

Pe 6 noiembrie 2009, Negoiţă a fost desemnat premier al României de către preşedintele Traian Băsescu, dar pentru că nu a reuşit să alcătuiască o majoritate în Parlament, acesta a demisionat din funcţie.

În 2005 s-a căsătorit cu Carmen Negoiţă, fost procuror, de care a divorţat în 2011. Gurile rele spun că separarea s-ar fi făcut pentru uşurarea declaraţiei de avere. Cei doi nu au copii, iar primarul pare că şi-a refăcut viaţa, fiind văzut de mai multe ori în compania unei domnişoare.

Prima nevastă, palat de jumătate de milion de euro

Prima soţie a primarului este şi ea "proprietar" de lux. Christiana Mariana Negoiţă deţine o casă impunătoare într-o zonă de lux a Capitalei, pe strada Alexandru Philippide.

Vila e în centrul Capitalei

simeon stalpnicul png

Imobilul a fost cumpărat de aceasta în 2007 contra sumei de 500.000 de euro de la un controversat om de afaceri, Gheorghe Budai, asociat cu personaje importante ale economiei româneşti, printre care și Dan-Ion Drăgoi, tatăl fostului ministru al Finanţelor.

Suma este astronomică, mai ales dacă se raportează la veniturile legale obţinute şi declarate oficial de către aceasta. Se pare că în spatele afacerii ar fi tot banii lui Negoiţă, care, de altfel, a rămas în relaţii strânse cu fosta nevastă, pe care o vizitează săptămânal.

Apartament de lux pentru fiul vitreg

Şi fiul vitreg al lui Negoiţă trăieşte în lux datorită afacerilor pe care primarul le are cudiverşi oameni de afaceri. Vlad Bichiş, fiul vitreg al primarului Liviu Negoiţă, provenit din prima căsătorie a fostei sale soţii, Carmen, deţine un apartament de lux într-un bloc nou, de fiţe, construit cu mare scandal pe strada Dante Alighieri din sectorul 3.

Acesta este blocul de pe strada Dante Alighieri

simeon stalpnicul png

Cum a ajuns să locuiască acolo? Patronii firmei care au construit imobilul nu au "uitat" ajutorul pe care primarul de la sectorul 3, dar şi Videanu, primarul general de atunci al Capitalei, l-au dat în 2007 pentru ca blocul să fie ridicat într-o zonă care era acoperită cu vegetaţie.

Trei vile pentru mamă şi fraţi în satul Livada Mare

Primarul sectorului 3 nu şi-a uitat nici familia. Mama şi cei doi fraţi ai săi, rămaşi în satul natal Livada Mare (jud. Buzău), au cele mai mândre case din localitate.

Pentru mama lui, Măndica, primarul a făcut o frumuseţe de casă

simeon stalpnicul png

Fratele primarului, Paul, are şi el o vilă cochetă în sat

simeon stalpnicul png

Dan, celălalt frate al primarului, a fost ajutat şi el de Negoiţă să-şi modernizeze casa

simeon stalpnicul png

Măndica Negoiţă, mama primarului, dar şi fraţii aestuia, Dan şi Paul, au case mari, îngrijite, cu geamuri termopan, cu acoperişuri din ţiglă metalică, cu felinare electrice şi cu pavaj în curte, cu finisaje de lux şi terase care par scoase direct din cataloagele unor firme de construcţii.

Fiecare valorează cel puţin 50.000 de euro, conform specialiştilor. „Înainte erau tare săraci, acum au cele mai bune case din sat. Primarul Negoiţă vine la ei o dată la câteva săptămâni. Toată lumea ştie când vine, că e satul mic. Ultima dată când a venit cică i-a adus maică-sii 50 de milioane şi la frați câte 30. Aştia sunt bani mulţi aici, la ţară", povesteşte un alt vecin.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net