VIDEO Femeie jandarm, călcată în picioare de protestatarii din Piața Victoriei

Violențe de o raritate extremă în Piața Victoriei! Doi jandarmi, unul dintre ei fiind femeie, au fost prinși în mijlocul mulțimii și au fost bătuți cu bestialitate de protestarari!

Tensiunea a explodat în Piața Victoriei! Peste 100.000 de oameni au luat cu asalt centrul orașului București, protestând împotriva Guvernului și a coaliției de guvernare. Punctul culminant a fost atins la ora 23:00, atunci când jandarmii au încercat să elibereze piața. 

După mai multe acte de violență, trupele jandarmilor au pornit spre mulțime. Doi jandarmi, însă, s-au împiedicat și au căzut, fiind rapid încercuiți de mulțimea furioasă care a început să-i calce, efectiv, în picioare!

La un moment dat, o parte dintre agresori și-a dat seama că unul dintre jandarmii căzuți este femeie și a încercat să o protejeze de mulțimea furioasă. După câteva minute în care cei doi jandarmi au putut să se ridice de pe asfalt, protestatarii au început din nou să-i lovească din toate părțile, cu greu aceștia reușind să se desprindă din ambuscadă!

loading...
Loading...

Citește și

  • protest diaspora in piata victoriei

    Vineri, 10 august, are loc mitingul Diaspora 2018, unde sunt așteptați sute de mii de oameni de peste hotare, în Piața Victoriei, începând cu ora 15:00. În timp ce românii din Diaspora intrau în țară pentru a participa la eveniment, Jandarmeria Română anunța că se va pregăti temeinic pentru miting: vor scoate pe străzi inclusiv cavaleria, unităţile canine şi dispozitivele de blocare a străzilor, pentru ca protestul să se desfășoare în condiții optime.

  • miting diaspora

    Noi incidente au avut loc în Piaţa Victoriei, unii protestatari au forţat gardurile în zona din faţa Guvernului şi au aruncat cu diverse obiecte, în special sticle de plastic. Nici scutierii nu au stat cu mâinile în sân. Ei au ripostat cu grenade cu gaze lacrimogene şi cu tunul cu apă. Mai multe persoane au avut nevoie de ajutor medical.