VIDEO Femeie din Oradea, încătușată de poliție pentru că a refuzat să poarte masca, a înjurat și a fugit

Ultima actualizare:

    foto: Bihon.ro
foto: Bihon.ro

Scandal în plină stradă, în Oradea, după ce o femeie a fost somată de polițiști să își așeze corect masca de protecție. Pentru că i-a înjurat și a fugit de oamenii legii, femeia a fost încătușată și dusă la secție. Imaginile fac vâlvă pe Internet.

O femeie din Bihor, atenţionată de poliţişti să-şi pună corect masca, i-a înjurat pe oamenii legii, iar când i s-a cerut să se legitimeze a luat-o la fugă. Poliţiştii au fost obligaţi să o urmărească şi, în final, să o încătuşeze ca să o ducă la sediu, scrie Adevarul.ro.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, a declarat că poliţiştii au acţionat corect. "Patrula formată din doi poliţişti de la Biroul de Ordine Publică diu cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, au observat o persoană de sex feminin care nu purta corespunzător masca de protecţie. Ei au trecut la legitimarea persoanei respective, aducându-i la cunoştinţă faptul că purtarea necorepunzatoare a măştii de protecţie reprezintă contravenţie. În acel moment, persoana în cauză a devenit agresivă verbal. La solicitarea poliţiştilor de a se legitima, femeia a refuzat să se legitimeze, iar când poliţiştii i-au spus că refuzul de a se legitima reprezintă contravenţie, a luat-o la fugă", a explicat Fărcuţa.

"Aceasta a fost condusă la sediul Poliţiei municipiului Oradea, unde a fost identificată ca fiind o femeie de 32 de ani, din Oradea. Faţă de aceasta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform prevederilor Legii nr.61/1991, cu amendă în valoare de 250 de lei, pentru injurii şi conform prevederilor Legii nr.55/2020, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru portul necorespunzător al măştii de protecţie", a mai spus comisarul şef Alina Fărcuţa. 

Citește pe adevarul.ro cum s-a petrecut incidentul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net