VIDEO Falsul medic italian Matteo Politi s-a făcut cântăreț! Și-a lansat prima piesă

matteo-politi.jpg

Falsul medic italian Matteo Politi s-a făcut cântăreț
Foto: Antena Stars

Matteo Politi, zis și Mathew Mode, medicul cu 8 clase care a fost prins și anchetat în urmă cu câteva luni că profesa fără drept, a decis să-și creeze o nouă carieră!

Matteo Politi, italianul acuzat că opera fără drept în România, și care a reușit să creeze un întreg scandal în jurul numelui său din această privință, după ce mai multe femei l-au acuzat de neprofesionalism și au arătat imagini cu operațiile sale nereușite, a decis să se reorienteze puțin în carieră și s-a apucat de cântat! 

Falsul medic italian Matteo Politi s-a făcut și cântăreț

Medicul cu opt clase, al cărui nume a fost implicat într-un ditamai scandalul în urmă cu câteva luni, a profitat de acest context pentru a se lansa în muzică. Acesta a surprins cu un nou proiect în care este în prezent implicat, de data aceasta nu unul medical. 

După ce a stat o perioadă în spatele gratiilor, Matteo Politi a decis să iasă în public, să-și spună propria variantă și să se apere. În plus, mai mult decât atât, chiar dacă nu a mai intrat în sala de operații, Matteo Politi nu a stat pe tușă și s-a pregătit intens pentru un nou proiect: s-a făcut cântăreț.

Italianul și-a lansat prima melodie și este mai încrezător ca niciodată în propriile forțe. Piesa se numește „Follow the sun”, iar odată cu lansarea sa, Matteo Politi și-a mai îndeplinit un mare vis. 

„Nimeni nu m-a crezut, dar eu vreau să fac numai fapte bune. Este o surpriză pentru toată lumea, un mare artist român mă va ajuta să scot pe piață o super melodie. Eu am fost o bună perioadă DJ și știu ce presupune muzica, așa că am un background impresionant în acest domeniu. Lucrez deja în studio și pregătesc totul, ca să iasă așa cum îmi doresc. Banii pe care îi voi strânge în urma lansării melodiei mele îi voi dona copiilor cu dizabilități, care chiar au nevoie de ei pentru a face tratamente”, a dezvăluit Matteo Politi, pentru Spynews

Loading...
 
 

Citește și

  • Matteo Politi, italianul acuzat că opera fără drept în România, și care a reușit să creeze un întreg scandal în jurul numelui său din această privință, după ce mai multe femei l-au acuzat de neprofesionalism și au arătat imagini cu operațiile sale nereușite, a decis să își deschidă o clinică medicală unde să își poată practica....meseria.

  • ionut marian grigore

    Se pare că avem mai mulţi medici falşi decât credeam. Ionuț Marian Grigore, în vârstă de 26 de ani, acorda consultaţii într-o cameră de cămin de pe strada Energeticienilor din sectorul 3. Spunea că este ortoped şi psiholog. Poliţiştii l-au reţinut miercuri pentu 24 de ore, cazul lui urmând a fi prezentat Parchetului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1