VIDEO "Elena Ceauşescu era proastă şi rea". Vezi cine face asemenea dezvăluiri!

Ultima actualizare:

    Soţii Ceauşescu
Soţii Ceauşescu

Una dintre cele mai cunoscute femei politician din perioada comunistă, Lina Ciobanu vorbea în 1991 despre epoca Ceauşescu, caracterizându-i pe cei doi conducători.

În cadrul emisiunii "Ultima oră" de la Realitatea TV, a fost prezentat un interviu în exclusivitate cu Lina Ciobanu, realizat în 1991, în sparele gratiilor.

Posesoarea celui mai frumos coc din era comunistă, aceasta vorbea cu mândrie despre moştenirea pe care Nicolae Ceauşescu ne-a lăsat-o. "Poate să mă înjure, să mă batjocorească în continuare, poate să facă orice. Dar trebuie pentru numele lui Dumnezeu, terminat odată. Că astea, nu s-a dus Ceauşescu cu ele pe lumea cealaltă. Tot în patru scânduri s-a dus. Astea le-a făcut... sunt ale poporului, sunt frumuseţile, sunt bogăţiile lui", spus Lina Ciobanu.

Când a venit vorba de Elena Ceauşescu, femeia nu a mai avut cuvinte de laudă. "Eu am o părere atât de proastă. Dumnezeu să o ierte, dar eu am avut o părere foarte proastă şi înainte. A fost omul cel mai înrăit împotriva femeilor, care a adus rău. Ea acaparase...Rea şi proastă. Două calităţi avea. Şi prostul nu e prost destul dacă nu e şi fudul".

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net