VIDEO Domeniul lui Liviu Dragnea, scenă de videoclip pentru Alex Maţaev

vila.jpg

În spatele Alexandrei Dragnea şi a iubitului ei se vede impunătoarea vilă a vicepremierului
Capturi Youtube

Supranumit „Jon Bon Jovi de România”, rebelul Alex Maţaev (23 de ani) se iubeşte de nouă luni cu fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra. Într-un timp relativ scurt, finalistul de la X-Factor a reuşit să-i intre în graţii „socrului”.

Discret cu viaţa privată şi cu averea, vicepremierul ţării a făcut o excepţie şi le-a pus la dispoziţie îndrăgostiţilor domeniul său din Alexandria, unde Maţaev a filmat primul videoclip.

pe-banca.jpg

Solistul îi face declaraţii de dragoste iubitei

„Eşti un înger din zori/şi apari uneori/când sunt cu capul în nori” îi cântă de zor moldoveanul iubitei sale. Fiica lui Dragnea este personajul principal din clipul piesei „Cu capul în nori”, iar cântăreţul poate fi văzut relaxându-se pe peluza din curte sau cântând pe terenul de tenis cu nocturnă.

mataev.jpg

Moldoveanul cântă pe terenul de tenis cu nocturnă

Potrivit adevarul.ro, proprietatea, care se întinde pe 6.800 de metri pătraţi, este situată pe strada Ion Creangă, din Alexandria, şi are piscină şi teren de tenis.

vila.jpg

La final, cei doi stau îmbrăţişaţi pe acoperişul vilei

În videoclip, cei doi îndrăgostiţi se plimbă prin curte, iar la final se poate vedea o mică parte din impresionanta vilă a vicepremierului. Alex şi Alexandra s-au cunoscut în culisele emisiunii X-Factor şi formează un cuplu discret.

liviu-dragnea.jpg

Liviu Dragnea

Liviu Nicolae Dragnea este mebru PSD şi ocupă funcţia de vicepremier al ţării, din decembrie 2012. În declaraţia de avere, casa apare în continuare în construcţie. Politicianul mai are două terenuri (Buşteni, Turnu Măgurele), un apartament (Turnu Măgurele) şi trei maşini.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1