VIDEO Doi fraţi găsiţi morţi

Ultima actualizare:
image

Dublă tragedie în localitatea constănţeană Ghindăreşti. Doi fraţi au fost găsiţi carbonizaţi în dormitorul locuinţei lor, care a fost mistuit de un incediu. Cum focul s-a propagat doar în interiorul casei nimeni nu a ştiut nimic despre soarta lor. Când au fost găsiţi, erau morţi de o săptămână.

Cei doi bărbaţi, unul în vârstă de 62 de ani, iar celălalt de 64, au fost găsiţi morţi de un vecin.

Încă din uşa casei vecinul a simţit miros înnecăcios de fum. Când a intrat în dormitor bărbatul s-a îngrozit. Ambii fraţi erau carbonizaţi.

Poliţiştilor le-a fost greu să stabilească cu precizie identitatea delor doi oameni. Trupurile lor erau afectate de incendiu şi greu de recunoscut.

Anchetatorii cred că tragedia s-a produs în urmă cu o săptămână, pentru că de atunci fraţii nu au mai fost văzuţi prin curte. Cel mai probabil focul a pornit de la un scurt circuit produs la un radiator pe care aceştia îl foloseau ca să se încălzească. Aparatul a fost găsit distrus, lângă pat. Flăcările au ars mocnit şi au distrus doar dormitorul, fără să se extindă la restul casei, iar cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Ancheta judiciară va lămuri toate detaliile acestui caz.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net