VIDEO Diana Șoșoacă, un nou scandal, în curtea Institutului "Marius Nasta": „Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine!”

Ultima actualizare:

    Diana Șoșoacă și-a făcut apariția în curtea Institutului "Marius Nasta" și a cerut demisia lui Vlad VoiculescuSursă foto: Captură video
Diana Șoșoacă și-a făcut apariția în curtea Institutului "Marius Nasta" și a cerut demisia lui Vlad VoiculescuSursă foto: Captură video

De-abia întoarsă de pe Valea Jiului, senatoarea Diana Șoșoacă şi-a făcut apariţia, duminică seara, la Institutul „Marius Nasta”, unde riscul de incendiu provenit de la un ventilator a mobilizat rapid echipele de intervenţie. Senatoarea i-a cerut demisia lui Vlad Voiculescu, cu care s-a întâlnit în curte, fiind calmată ulterior de Beatrice Mahler, managerul institutului, relatează Adevărul.

Diana Şoşoască a dat peste ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu când a ajuns în curtea institutului, care tocmai făcuse declaraţii de presă, alături alături de managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, şi de colonelul Şchiopu de la ISU Bucureşti-Ilfov despre incidentul de la unitatea mobilă ATI din curtea spitalului.

„Câţi oameni trebuie să mai moară ca dumneavoastră să vă daţi demisia? Spuneţi! Sunteţi pentru a doua oară ministru al sănătăţii! E dreptul meu! Dumneavoastră sunteţi numit!”, a început să strige senatoarea Diana Şoşoacă. „Nu aveţi bunul simţ să vă daţi demisia! 22 de morţi la spitalul Matei Balş şi până acum nu v-aţi dat demisia. Poporul vă cere demisia”, a mai spus aceasta Diana Şoşoacă, transmiţându-şi întreaga intervenţie live pe Facebook, informează Adevărul. 

Plecarea lui Vlad Voiculescu n-a calmat-o pe senatoarea Şoşoacă, aceasta aprinzându-se imediat după ce o persoană de la pază a încercat s-o împiedice să înainteze în curtea spitalului. „Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine! N-ai voie, ia mâna de pe mine! Ăsta e abuz în serviciu! Ia mâna de pe mine, că n-ai voie să pui mâna pe mine! Dă-te la o parte, că ai cuvântul meu că vei păţi ce va păţi un om care se opune unui demnitar!”, a ameninţat Şoşoacă.

Managerul institutului, Beatrice Mahler, a intevenit pentru a calma spiritele, iar Diana Șoșoacă s-a declarat învinsă în cele din urmă și a renunțat la țipete, îndreptându-se spre casă. 

Citește mai multe despre incident accesând Adevărul 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net