VIDEO Cristian Tudor Popescu, supărat din cauza unei burtiere de la Digi24. Reacția lui CTP, virală

Ultima actualizare:

    Cristian Tudor Popescufoto: arhivă
Cristian Tudor Popescufoto: arhivă

Miercuri seara, la Digi24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat evenimentele din Statele Unite, iar la un moment dat a întrerupt analiza și a ridicat tonul, în direct. Iată ce l-a supărat pe CTP!

În timp ce își spunea părerea cu privire la protestele violente din Washington, CTP a observat că pe o burtieră s-a scris „C.T.Popescu: Eu mă așteptam la incidente”, notează paginademedia.ro. Acela a fost momentul în care jurnalistul a ridicat tonul și le-a cerut celor de la Digi24 să rectifice.

„Domne, nu, nu puneți de acolo! Titrați acum pe ecran - C.T.Popescu: Eu mă așteptam la incidente. Am pronunțat eu așa ceva? O propoziție tâmpită ca asta? Că mă așteptam la incidente? Păi astea sunt incidente? Suntem jurnaliști sau ce dracu suntem? Acesta este terorism la nivel de stat”, a spus CTP în intervenția în direct de la Digi24.

Citește și:

Cine este femeia ucisă în Capitoliul SUA. Ashli Babbitt era veteran al US Air Force

Cristian Tudor Popescu se oferă să fie vaccinat anti-COVID în direct: „Să vadă telespectatorii dacă încep să putrezesc”

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net