VIDEO Copii abandonaţi pe câmp

Ultima actualizare:
image

Doi copii de 4 şi respectiv, 6 ani, au fost găsiţi abandonaţi pe un câmp dintr-o localitate din Botoşani. Persoana care i-a găsit i-a predat Poliţiei. Copiii au ajuns la un centru de protecţie a minorilor, iar autorităţile au demarat o anchetă.

Copiii au fost găsiţi în zona satului Săpoveni, din comuna botoşeneană Ungureni, unde mai mulţi localnici i-au văzut umblând singuri pe stradă şi pe câmp.

La un moment dat, o femeie i-a oprit şi i-a întrebat de ce se plimbă singuri prin sat. Aceştia i-au spus că au plecat de sâmbătă de acasă, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică au înnoptat la un străin. Femeia a anunţat imediat poliţia.

Oamenii legii au ajuns imediat la faţa locului, i-au luat pe copii şi i-au internat de urgenţă într-un centru de protecţie a minorilor.

Se pare că părinţii celor doi copii stăteau cu chirie într-o casă din satul Săpoveni. În momentul în care nu au mai plătit, proprietarul i-a dat afară. Ei ar fi plecat şi ar fi lăsat minorii acolo. În cazul în care se va dovedi că aceştia şi-au abandonat copiii, vor fi decăzuţi din drepturile părinteşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net