VIDEO Clădire mistuită de flăcări la Cernavodă

Ultima actualizare:
image

Un incendiu violent a izbucnit, noaptea trecută, la Cernavodă, într-o clădire dezafectată în care se adăposteau câţiva oameni ai străzii. Pompierii s-au chinuit mai bine de trei ore ca să stingă focul. O femeie a suferit arsuri la cap şi a fost transportată la spital.

Clădirea mistuită aseară de flăcări era situată într-un loc unde a mai ars una exact la fel, în urmă cu o lună. Atunci, aproape 50 de persoane care locuiau acolo ilegal au rămas fără un acoperiş deasupra capului.

Incendiul a izbucnit puţin înainte de ora 7 seara. În scurt timp, flăcările, înalte de câţiva metri, au cuprins întreaga clădire.

Câţiva oameni ai străzii îşi găsiseră acolo adăpost de ceva vreme. Printre ei şi o femeie care de altfel a şi sunat la 112. Pompierii au scos-o pe geam. A suferit mai multe arsuri, iar medicii, sosiţi şi ei la faţa locului, au transportat-o la spital. Şase autospeciale cu 40 de pompieri s-au luptat ore bune cu flăcările care au distrus totul în cale.

Clădirea a ars până la temelie. În urmă cu o lună, o altă clădire, aflată la doar câţiva metri, fusese transformată şi ea în scrum.

În cele din urmă focul a fost stins. Acum, pompierii vor trebui să stabilească, la lumina zilei, cauza incendiului. Iau în calcul o lumânare pe care oamenii străzii o foloseau să lumineze încăperile sau o sobă improvizată ca să se încălzească.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net