VIDEO Clădire mistuită de flăcări la Cernavodă

Un incendiu violent a izbucnit, noaptea trecută, la Cernavodă, într-o clădire dezafectată în care se adăposteau câţiva oameni ai străzii. Pompierii s-au chinuit mai bine de trei ore ca să stingă focul. O femeie a suferit arsuri la cap şi a fost transportată la spital.

Clădirea mistuită aseară de flăcări era situată într-un loc unde a mai ars una exact la fel, în urmă cu o lună. Atunci, aproape 50 de persoane care locuiau acolo ilegal au rămas fără un acoperiş deasupra capului.

Incendiul a izbucnit puţin înainte de ora 7 seara. În scurt timp, flăcările, înalte de câţiva metri, au cuprins întreaga clădire.

Câţiva oameni ai străzii îşi găsiseră acolo adăpost de ceva vreme. Printre ei şi o femeie care de altfel a şi sunat la 112. Pompierii au scos-o pe geam. A suferit mai multe arsuri, iar medicii, sosiţi şi ei la faţa locului, au transportat-o la spital. Şase autospeciale cu 40 de pompieri s-au luptat ore bune cu flăcările care au distrus totul în cale.

Clădirea a ars până la temelie. În urmă cu o lună, o altă clădire, aflată la doar câţiva metri, fusese transformată şi ea în scrum.

În cele din urmă focul a fost stins. Acum, pompierii vor trebui să stabilească, la lumina zilei, cauza incendiului. Iau în calcul o lumânare pe care oamenii străzii o foloseau să lumineze încăperile sau o sobă improvizată ca să se încălzească.

loading...
Loading...