VIDEO Uriașul Antonov, cea mai mare aeronavă din lume, a adus în România echipamente pentru medici

cel-mai-mare-avion-din-lume-pe-otopeni.jpg

Antonov, cea mai mare aeronavă de marfă din lume, a aterizat în această dimineață pe Aeroportul Otopeni
Antonov, cea mai mare aeronavă de marfă din lume, a aterizat în această dimineață pe Aeroportul Otopeni
Fotografii: Aeroporturi București

Echipamentele de protecție pentru medici și asistente ajung în România pe toate căile. În această dimineață, au fost aduse cu cea mai mare aeronavă cargo din lume. Vorbim despre un avion Antonov 124-100 care poate căra până la 250 de tone de marfă.

Cea mai mare aeronavă de marfă operațională din lume, Antonov International Cargo Transporter, a aterizat, la ora 4.12, pe Aeroportul Otopeni.

Click! a aflat că Unifarm a adus din China: 200.000 de combinezoane ATI, 20.000 de viziere, 923.000 mănuși latex și 114.000 mănuși vinil.

Echipamentele pentru medici vor fi împărțite spitalelor de Ministerul Sănătății 

Potrivit directorului Unifarm, Adrian Ionel, echipamentele au ajuns în custodia celor de la Ministerul Sănătății, care le vor împărți în  funcție de necesitățile din spitale.

cel-mai-mae-avion-din-lume-echipamente-pentru-medici.jpg

Cel mai mare avion din lume a adus echipamentele de protecție pentru medici din China
Cel mai mare avion din lume a adus echipamentele de protecție pentru medici din China

Tot astăzi, 7 aprilie, la ora 8.00, în țara noastră a ajuns un alt transport cu trei tiruri, care au adus din Turcia 100.000 de combinezoane, iar în jurul orei 14.00, vor mai ajunge, din China, cu un avion, 2.000.000 de măști FFP2.

Încă 12 avioane de tip cargo vor mai aduce echipamente medicale în România, pe tot parcursul acestei luni, iar Antonov, deținut de compania urcaineană de cargo Antonov Airlines, va reveni în țara noastră pe 14 aprilie. 

Compania Națională “Unifarm” S.A. a fost înființată în anul 1935, purtand de-a lungul timpului diverse denumiri. Cu o experiență de peste 80 ani în piața farmaceutică națională și internațională, este în prezent unul dintre principalii distribuitori de produse farmaceutice și parafarmaceutice din România.

 

 

Loading...