VIDEO A căzut acoperişul pe ei

Ultima actualizare:
image

12 familii din Aninoasa au rămas fără adăpost pe timpul iernii, după ce acoperişul blocului în care locuiau s-a prăbuşit sub greutatea zăpezii. Clădirea are peste un secol şi nu a mai fost reparată de zeci de ani. În oraş există 18 asemenea construcţii ridicate pe vremea Austro - Ungariei.

După ce a nins abundent câteva zile, stratul de zăpadă depus pe acoperişul blocului din Aninoasa a devenit prea greu. O cameră de supraveghere din zonă a surprin momentul în care acoperişul a cedat sub greutatea stratului de omăt. Pe imagini se vede cum o femeie se retrage din calea zăpezii şi a grinzilor rupte ce cad pe stradă. Totul a durat doar câteva secunde, dar 12 familii au rămas în plină iarnă fără locuinţe.

Oamenii s-au speriat şi au crezut că tot blocul se va prăbuşi. Clădirile au rezistat în timp, dar acum sunt adevărate ruine în care locuiesc oameni săraci. Le este frică să mai stea acolo, dar nici nu au unde merge şi nu vor să-şi abandoneze puţinele lucruri pe care le au.

Unii dintre locatari şi-au cumpărat locuinţele din blocurile respective, alţii plătesc chirie la primărie. Motiv pentru care oamenii sunt nemulţumiţi de modul cum sunt trataţi de autorităţi.

Primarul din Aninoasa l-a delegat pe viceprimar să prezinte măsurile care se vor lua, dar acesta... nu a putut fi contactat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net