VIDEO Cantitate record de ţigări găsită într-un convoi de barje acostat în Portul Galaţi

Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au realizat o captură impresionantă de ţigări de contrabandă pe Dunăre, dând o grea lovitură persoanelor angrenate în astfel de activităţi ilegale.

Descoperirea a fost făcută în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-portuar, unde a fost efectuat controlul specific de intrare în ţară asupra convoiului Oremburg, sub pavilion ucrainean, care avea în componenţă un şase barje încarcate cu pelete, cărbune şi diverse tipuri de minereu. Marfa fusese încărcată în Portul Ismail, în Ucraina, avand ca punct de destinaţie Portul Ruse din Bulgaria.

Click aici pentru imagini spectaculoase de la percheziţie!

„În urma controlului, pe una dintre barje a fost descoperită disimulată între pereţii tribord-babord şi pereţii calei, cantitatea de 3.520.000 ţigarete de diferite mărci (MT, Plugarul, Doina şi Temp), timbrate în Republica Moldova, fără documente de însoţire a mărfii", a precizat Oana Galu, purtător de cuvânt al IJPF Galaţi. Barja, deservită de un echipaj format din doi cetăţeni ucraineni, a fost indisponibilizată în Portul Galaţi.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 383.548 lei a fost ridicată în vederea confiscării urmând a fi introdusă în camera corpuri delicte a Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net