VIDEO Bloc cuprins de flăcări

Un incendiu a izbucnit într-un balcon al unui apartament din Timişoara! Fumul puternic s-a ridicat la câţiva zeci de metri, iar flăcările ameninţau să se extindă şi la apartamentele învecinate. Zeci de pompieri cu mai multe autospeciale au luptat timp de aproape o jumătate de oră cu focul. Nu sunt victime, dar paguba proprietarului apartamentului este una serioasă.

Alarma s-a dat după ce mai mulţi trecători au observat fumul gros care ieşea pe geam. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, flăcările au cuprins întregul bloc şi ameninţau să se extindă. Circulaţia în zonă a fost blocată pentru ca maşinile de pompieri să poată acţiona. Cel care a observat incendiul a fost administratorul blocului care i-a şi anunţat pe vecini şi a sunat la 112. Omul a încercat să pătrundă în apartamentul de unde a izbucnit incendiul, dar fără succes.

Incendiul a cuprins cu uşurinţă balconul, unde se aflau materiale uşor inflamabile, dar a afectat şi restul apartamentului. În timp ce pompierii încercau să stingă vâlvătaia, flăcările au început să se extindă şi au cuprins şi balconul alăturat.

Primele cercetări arată că incendiul ar fi pornit de la un cablu electric care a făcut un scurtcircuit.

Loading...