VIDEO Bătaie în plină stradă cu crosele de golf, pe un bulevard din Capitală!

bataie.png

Mai mulți șoferi s-au bătut cu crosele de golf în plină stradă
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Pe străzile bucureștene au fost surprinse imagini demne de filmele de acțiune, după ce mai multe persoane s-au bătut cu crosele de golf, în plin trafic, pe un bulevard intens circulat.

Mai mulți șoferi s-au luat efectiv la bătaie cu crosele de golf chiar în mijlocul străzii. Încăierarea a fost filmată, iar imaginile au fost publicate pe Facebook de sindicatul Europol din Poliție. Aceștia notează că agresiunea a avut loc la scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să descopere golful.

Bătaie cu crosele de golf pe un bulevard din Capitală

În plin trafic, pe un bulevard din cartierul Rahova, șoferii au coborât de la volan, după care a început o bătaie în toată regula, care a implicat pumi, picioare și chiar și..crose de golf.

„La scurt timp după declarația de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Președintele României, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care încuraja românii să «descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții», pe un bulevard din București s-au scos crosele. S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Europol.

„Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul că astăzi orice șofer poate avea în mașină, la îndemână, orice obiect contondent, de genul bâtă de baseball, crosă de golf, săbii, macete etc. ne demonstrează încă o dată cât de depășită este legea și politica penală din România”, mai subliniază sindicaliștii.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a încurajat recent pe români, la un eveniment destinat decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, să descopere golful, un sport „deloc exclusivist”, care oferă ocazia de a petrece mai mult timp în natură, în special în contextul pandemiei de cornavirus.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5