VIDEO Avion prăbuşit în Argeş

Un avion de agrement de mici dimensiuni s-a prăbuşit în judeţul Argeş. La bordul aeronavei se afla doar pilotul care, din fericire, a scăpat cu viaţă. Avionul a aterizat forţat în zona aerodromului din Topoloveni. Pilotula reuşit să sune la 112. El a fost transportat de urgenţă la spital, cu o ambulanţă SMURD.

Primii ajunşi la locul accidentului au fost angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Argeş care erau pregătiţi să stingă un incendiu, dacă s-ar fi aprins motoarele şi rezervoarele pline cu kerosen.

Tânărul care pilota avionul de mici dimensiuni este din Bucureşti şi are mai puţin de 100 de ore de zbor. El spune că abia înălţase avionul şi a observat în faţa lui liniile de înaltă tensiune. A încercat să le evite şi nu a mai putut redresa avionul care s-a prăbuşit într-un lan de porumb de lângă oraşul Topoloveni din Argeş.

Pilotul în vârstă de 23 de ani a fost transportat conştient la spital şi are multiple leziuni, dar starea lui este stabilă.

Reprezentanţii Autorităţii Aeronautice Civile, sub coordonarea Parchetului, au demarat o anchetă pentru determinarea cauzelor incidentului.

loading...
Loading...