VIDEO Au scăpat miraculos

Impact violent pe calea ferată în judeţul Dâmboviţa, după ce o şoferiţă începătoare, în vârstă de 24 de ani, a ignorat semnalele de avertizare, semnele de circulaţie şi nici nu s-a asigurat la o trecerea peste linia de tren.

Locomotiva a lovit autoturismul în plin şi puţin a lipsit să se producă o tragedie. Femeia le-a spus anchetatorilor că i s-a oprit motorul exact în momentul în care încerca să traverseze terasamentul cu autoturismul. Atât şoferiţa cât şi pasagerul din dreapta au fost răniţi, dar sunt în afara oricărui pericol.

Accidentul a avut loc la ieşirea din oraşul Pucioasa către Drumul Naţional 71, care leagă Târgovişte de Sinaia. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum maşina de teren se apropie de calea ferată, iar şoferiţa nu opreşte la timp şi iese în calea locomotivei. În urma impactului, cele două persoane din autoturism au scăpat cu viaţă.

Tânăra aflată la volan, în vârstă de 24 de ani, s-a ales doar cu câteva zgârieturi. Pasagerul din dreapta, însă, de 31 de ani, a fost lovit destul de tare şi a fost transportat cu ambulanţa la spital. Cei doi au avut mare noroc. Mecanicul avea viteză redusă.

Medicii spun că pasagerul maşinii este în afara oricărui pericol. Conducătoarea auto este cercetată acum penal pentru vătămare corporală din culpă.

Loading...